Beste verfspuit 2017
Laatste update: June

Beste verfspuit 2024

Met een verfspuit was een muur verven nog nooit zo gemakkelijk. Het brengt verf regelmatig en snel aan. Druipende kwasten of verharde verfrollers zijn voorgoed verleden tijd. De verfspuit laat jou eenvoudig een wand of plafond verven met een professioneel resultaat. De meeste verfspuiten zijn geschikt voor bijna alle soorten verf op synthetische of waterbasis.

Op deze pagina hebben wij de beste verfspuit van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste verfspuit. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen verfspuiten in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Wagner ProjectPro 117 Airless verfspuit

Adviesprijs: € 519,-

Winnaar:

Beste verfspuit 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 9.5 out of 10 stars

Dit semi professionele Airless hoge druk verfspuitsysteem, type PP 117, is geschikt voor het spuiten van muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. De Airless-technologie zorgt voor een perfecte verstuiving en een egaal resultaat.

Je hebt geen speciale kennis nodig om een Wagner toestel te gebruiken, alleen plezier in het werk. Je bespaart minimaal de helft van de tijd in vergelijking met een borstel of rol. Bovendien heb je slechts 1 laag nodig voor een mooi dekkend resultaat.

Al in 1953 ontwikkelde de oprichter van het bedrijf Joseph Wagner het eerste airless werkende, elektrische verfspuitpistool "Whisker". Tegenwoordig worden WAGNER oppervlaktetechnologieën zowel door doe-het-zelvers als door professionals en in de industrie toegepast. Ze gebruiken allen onze compacte verfpistolen, de professionele spuitapparaten en zelfs de complexe industriële coatingsystemen. Met onze beide afdelingen 'Decorative Finishing' en 'Industrial Solutions' bedient WAGNER de volledige markt. De rendabele, betrouwbare en gebruikersvriendelijke producten en oplossingen van WAGNER vallen op door de hoogwaardige kwaliteit en de toekomstgerichte technologieën. Dankzij de innovatieve producten en ons globale servicenetwerk hoort WAGNER bij de topaanbieders op de oppervlaktemarkt. De WAGNER-groep is wereldwijd actief met ongeveer 1.500 medewerkers, 17 operationele bedrijven en zo'n 300 internationale WAGNER handelsvestigingen.

Positief

  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Fraai design

Negatief

  • Prijs