Beste-schroefmachine-2017
Laatste update: June

Beste schroefmachine 2024

Schroefmachines zijn de kleinere, dus handzamere, en lichtere varianten op accuboormachines. Zoals de naam al aangeeft zijn schroefmachines alleen geschikt om te schroeven en dus niet om te boren. Doordat schroefmachines zo klein en niet zwaar zijn, zijn ze uitermate geschikt voor de moeilijk bereikbare plekken. Wanneer je een schroefmachine wil kopen is het belangrijk te letten op het voltage van de batterij.

Op deze pagina hebben wij de beste schroefmachine van 2024 geplaatst en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste schroefmachine. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen schroefmachines in de loop van 2024.

Ferm-CDM1124-schroefmachine-3.6V

Adviesprijs: € 29,95

Winnaar:

Beste schroefmachine 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Deze FERM CDM1124 accuschroevendraaier is met recht een kleine krachtpatser. Ideaal voor lichte schroefklussen in en om het huis. Het compacte formaat en innovatieve design zorgen ervoor dat je zelfs in de kleinste ruimtes uiterst precies kunt werken. Het LED werklicht zorgt er daarnaast voor dat je ook in deze kleinste ruimte optimaal zicht hebt op je werkstuk.

Deze Li-ion schroefmachine is het geschikte hulpmiddel voor kleine klussen in en om het huis. Zo gebruik je hem o.a. voor de montage van zelfbouwmeubels en het schroeven aan technische apparaten.

FERM is een internationaal toonaangevend gereedschapsmerk, opgericht in 1965 door de Nederlandse familie Bakker. Een oer Hollands merk, dat staat voor kwaliteit en absolute betrouwbaarheid. Al sinds de start ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires op het gebied van o.a. zagen, boren, schuren, slijpen en snijden. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Positief

  • Handig in gebruik
  • Duurzaam
  • Fraai design
  • Goede prijs/kwaliteit

Negatief

-