Beste losse smartphone van 2017

Beste losse smartphone 2017

Met een losse smartphone heb je een telefoon, maar dan zonder abonnement. Als je een losse smartphone koopt is deze direct van jou. Een losse smartphone is simlockvrij en hiervoor kun je verschillende soorten simkaarten gebruiken. Zo bepaal je zelf wat je per maand aan telefoonkosten uitgeeft en zit je niet een een abonnement vast. Kortom: veel keuzevrijheid!

Op deze pagina hebben wij de beste losse smartphones van 2017 verzameld. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen losse smartphones in de loop van 2017.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Beste keus - De beste losse smartphone van 2017- Op basis van ervaringen

Samsung Galaxy J5

Beoordeling

Adviesprijs: € 195,-

Samsung Galaxy J5

Een betaalbare smartphone met een modern design en zeer gebruiksvriendelijk.De Samsung Galaxy J5 (2016) heeft een 5.2 inch scherm. Het scherm is voorzien van een Super Amoled techniek, die zorgt dat je een haarscherp beeld hebt. Dankzij de grootte van het scherm met de hoge resolutie kan je prima surfen op het internet of e-mail sturen naar al je vrienden en familie.

Je koopt de Samsung J5 (2016) natuurlijk om alles waarvoor jij de smartphone wilt gebruiken snel uit te voeren. Daarom beschikt de Samsung Galaxy J5 beschikt over een 1.2 Quad-Core processor. Deze zorgt ervoor dat jij snel kunt internetten en je video’s vloeiend kunt afspelen. En mocht je zelfs meerdere apps tegelijk willen gebruiken? Ook dat is mogelijk!

  • Goede kwaliteit
  • Heldere display
  • Gebruiksvriendelijk
  • Matige camera
  • Matige geluidskwaliteit

De overige beste losse smartphones van 2017

2

Samsung Galaxy J7

Adviesprijs: 229,-

3

Apple iPhone 5s

Adviesprijs: 325,-

4

Samsung Galaxy S7 Edge

Adviesprijs: € 559,-

5

Samsung Galaxy A5

Adviesprijs: € 303,99

6

Huawei P9 Lite

Adviesprijs: € 259,00

7

HTC One M9

Adviesprijs: 381,85

8

Apple iPhone 5s

Adviesprijs: € 325,00

9

Honor 6

Adviesprijs: 281,90

10

LG G3

Adviesprijs: € 349,95

Waar moet je op letten?

Bij het kiezen van een losse smartphone is het belangrijk om een telefoon te kiezen die bij je past. Heb je grote vingers? Dan is het verstandig om een smartphone te kiezen met een grote schermgrootte. Verder is een grote schermgrootte handig als je veel typt, maar ook als je veel filmpjes kijkt. Als je foto's maakt, dan kun je beter kiezen voor een smartphone met een goede camera met grote opslagruimte. Ben je iemand die veel aan het internetten is? Kies dan voor een telefoon die het 4G netwerk ondersteunt.