beste-lintzaag-2017
Laatste update: May

Beste lintzaag 2024

De naam zegt het al, bij een lintzaag bestaat het zaagblad uit een (lange) lint. De zaaglint draait door de zaagmachine van boven naar beneden wat er voor zorgt dat hetgeen wat je zaagt tegen de zaagtafel wordt gedrukt. Met een lintzaag machine kunnen heel lange zaagsneden worden gemaakt, maar een lintzaag is ook uitstekend geschikt om grote diktes te zagen. Daarnaast zijn lintzagen ideaal om ronde vormen mee te zagen.

Op deze pagina hebben wij de beste lintzaag van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste lintzaag. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen lintzagen in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Scheppach-BASA3-lintzaagmachine

Adviesprijs: € 696,-

Winnaar:

Beste lintzaag 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Scheppach BASA3 lintzaagmachine 12" met onderstel. Meer technische innovatie dan met welke andere lintzaag dan ook. Tafelafmeting: 548 x 400 mm. Zaagsnelheid variabel instelbaar tussen 370 en 750 m/min. Band doorsnede: 315 mm. Solide tafel die is te verstellen van -8° naar 45°.

Het zaagblad is snel vast te zetten. 3-roller precisiegeleidingen boven en onder de tafel. Gebalanceerde en geslepen bandwielen met rubber oppervlak. Inclusief onderstel met wielen voor gemakkelijk transport. Zaagcapaciteit tot werkstukken van 205 mm dik en 306 mm breed. De zaagbladafmeting bedraagt 2360 mm.

Positief

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Stabiel
  • Verrijdbaar
  • Uitgebreide instellingen

Negatief

Vermogen