beste-laserontharing-2017

Beste laserontharing 2017

Met laserontharing zorg je ervoor dat je de haarwortels vernietigt door middel van lichtflitsen. Het pigment in de haarfolliikel verbrandt, maar zonder dat de omliggende huidstructuur beschadigt. Het mooie aan laserontharing is dat het haar nooit meer terug zal keren als je eenmaal onthaard hebt. Na 6-8 behandelingen zorgt laserontharing ervoor dat de haren definitief verleden tijd zijn.

Op deze pagina hebben wij de beste laserontharingsapparaten van 2017 verzameld. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen laserontharingsapparaten in de loop van 2017.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Beste beoordeeld - De beste laserontharing 2017- Op basis van reviews

Rio Go Lahh Laserontharing

Beoordeling

Adviesprijs: € 155,-

Rio GO LAHH - Laserontharing

De Rio Go Laser werkt door middel van het sturen van een laserstraal naar het haarzakje met genoeg energie om deze te vernietigen zonder de omliggende huid aan te tasten. Het resultaat is permanente haarvermindering.

Het is eenvoudig te gebruiken, en is geschikt voor ongewenste beharing in het gezicht of op het lichaam. Gewoon de stekker inpluggen en klaar voor gebruik! Laser ontharing of IPL? Bij IPL ontharing dient u regelmatig de behandeling te herhalen om haargroei tegen te gaan. Laser ontharing vernietigt de haarwortel waardoor de haarreductie permanent is.

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede kwaliteit
  • Relatief hoge prijs

De overige beste laserontharing van 2017

2

Rio LAHC5 - Laserontharing

Adviesprijs: 212,-

3

Rio LAHC2 - Laserontharing

Adviesprijs: 239,99

4

RIO Salon Laser YES LAHC6 - Laserontharing

Adviesprijs: € 169,-

5

Rio LAHR2 - Laserontharing

Adviesprijs: € 89,-

6

BaByliss paris G972PE Laserontharingsapparaat

Adviesprijs: € 139,95

7

Rio LAHR2-C Salon Celebrity - Laserontharing

Adviesprijs: 93,99

8

Silk’n Laserontharing Silk’n Flash & Go LUX - Lichtontharing

Adviesprijs: € 174,30

9

BaByliss Bundle Compact Face & Body / Pen trimmer

Adviesprijs: 149,47

10

SANITAS IPL 70 IPL

Adviesprijs: € 113,-

Waar moet je op letten?

Welk apparaat het meest geschikt voor je is hangt af van je huidtype. De ene gebruiker beweert dat een pulserend apparaat het meest geschikt is, de ander zegt dat een diodelaser het beste is. Let bij een apparaat ook op de grootte van het mondstuk. Deze bepaalt de grootte van het behandelingsgebied. Er geldt: hoe groter het behandelingsgebied, hoe sneller de behandelingssessie is.