Beste-kolomboormachine-2017
Laatste update: June

Beste kolomboormachine 2024

Met een kolomboormachine (ook wel tafelboormachine of kolomboor) kan je op een hele precieze manier boren. Dan hebben we het vooral over de boordiepte, die tot op de millimeter nauwkeurig is in te stellen. Het is dus verstandig om bij de aanschaf van een kolomboormachine te kijken naar de maximaal in te stellen boordiepte, dan weet je zeker dat je de kolomboormachine kiest die het beste past bij jouw klus(sen).

Op deze pagina hebben wij de beste kolomboormachine van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste kolomboormachine. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen kolomboormachines in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Bosch PBD 40 Kolomboor - 710 Watt - Dubbeltoerige aandrijving

Adviesprijs: € 272,-

Winnaar:

Beste kolomboormachine 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De Bosch PBD 40 Kolomboor wordt gebruikt voor het boren van gaten in harde materialen zoals bijvoorbeeld metaal of de bewerking van kleine werkstukken die slecht vastgezet kunnen worden. Een kolomboor is naast zijn nauwkeurigheid ook krachtig en daarom zeer geschikt voor deze boorwerkzaamheden..

Voordelen van de Bosch PBD 40 kolomboor zijn onder andere: een digitale display, dubbeltoerige aandrijving, sleutelloze precisieboorhouder, geïntegreerde laser, snelspanklem, relatief groot werkblad, draaiwiel met softgrip (i.p.v. hendel).

De afdeling Power Tools van de Bosch-groep is wereldmarktleider op het vlak van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. In 2012 haalden de medewerkers een omzet van 4,0 miljard euro, 90 procent daarvan werd in het buitenland gehaald. Met merken zoals Bosch, Skil en Dremel staat de afdeling voor klantnabijheid en technische vooruitgang. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Elk jaar brengt Bosch Power Tools meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Ongeveer 40 procent van de omzet in 2012 haalde de afdeling met producten die minder dan twee jaar op de markt zijn. De afdelingen elektrisch gereedschap, accessoires, meetgereedschap en tuintoestellen van Bosch Power Tools ontwikkelen zich beter dan de markt.

Positief

  • Handig in gebruik
  • Nauwkeurig en degelijk
  • Fraai design
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Betrouwbaar

Negatief

  • kolom aan krappe kant