Beste kindertablet 2017
Laatste update: May

Beste kindertablet 2024

Kindertablets zijn er in verschillende soorten en formaten. De meeste kindertablets zijn 6 of 7 inch, maar je hebt ze ook in 8 en 9. Voor je een kindertablet koopt is het handig om na te denken waar en wanneer die gebruikt zal worden. Als het veel onderweg is, is het voor jezelf waarschijnlijk handig om te kiezen voor het kleinste formaat. Naast maten heb je bij veel merken ook de keuze uit verschillende kleuren, vaak roze of blauw.

Op deze pagina hebben wij de beste kindertablets van 2024 verzameld en bovendien een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste kindertablet. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen kindertablets in de loop van 2024.

Kurio-Telekids-Tab-2

Adviesprijs: € 117,50

Winnaar:

Beste kindertablet 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De Kurio Telekids Tab 2 tablet kenmerkt zich als de veiligste tablet geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze leuke en veilige android tablet is één van de producten van Kurio. De Kurio Telekids Tab 2 Tablet is de eerste tablet ter wereld die haar eigen motion functionaliteit heeft ingebouwd. Niet meer onderuit hangen op de bank om een spel te spelen, maar actief bewegen! Kinderen kunnen op de Kurio Telekids Tab 2 alleen én samen met vriendjes of vriendinnetjes sportieve games spelen voor de camera van de tablet. De bewegingen die ze maken, vormen de besturing van de game. Uiteraard is er ook bij deze Kurio tablet een ouderzone ingebouwd. Dat maakt deze tablet erg kindvriendelijk, want internettoegang, apps en tijdslimiet zijn instelbaar door ouders. Internet kan dus altijd veilig bezocht worden.

KD Interactive is een onderneming van de KD Group. Deze afdeling werd opgericht om nieuwe, innovatieve elektronische producten te ontwikkelen en distribueren voor kinderen. KD Interactive bracht haar succesvolle assortiment in 2012 op de markt onder de naam Kurio. Kurio is in Nederland het nr. 1 merk in slimme en veilige kinderelektronica.

Kurio: Veilig voor kinderen, vertrouwd voor ouders!

Positief

  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Eenvoudig in gebruik

Negatief

  • Kwetsbaar
  • Traag met opstarten