Beste heren hardloophorloge van 2017
Laatste update: June

Beste heren hardloophorloge 2024

Met een hardloophorloge heb je alles bij je wat je nodig hebt als je gaat hardlopen. Een hardloophorloge bevat verschillende handige functies voor bij het hardlopen zoals: GPS-tracking, hartslagmeter, muziekopslag en verschillende trainingsvormen zoals o.a. intervaltraining. Bij deze trainingsvorm kun je je snelheid en conditie verbeteren met aangepaste sessies die afwisselen tussen beweging en rusten.

Op deze pagina hebben wij de beste heren hardloophorloge van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar het goedkoopste heren hardloophorloge. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen heren hardloophorloges in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

TomTom Runner 3

Adviesprijs: € 179,-

Winnaar:

Beste heren hardloophorloge 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Houd je runprestaties bij met de TomTom Runner 3! Het aantal stappen, tijd, afstand en calorieverbranding worden bijgehouden door het vernieuwde sporthorloge met 24/7 GPS functie. Verleg je grenzen en stel doelen om jezelf nog meer uit te dagen. Hoe ver je ook loopt, met de routeverkenning op het horloge weet je zeker dat je de weg terug naar huis vindt.

Dankzij de Multi-sport modus kun jij naast de prestaties van je runsessies ook andere verschillende sporten bijhouden. Het is mogelijk om per dag of per week doelen te stellen en deze te monitoren via het horloge.

TomTom (TOM2) maakt beweging mogelijk. Elke dag zijn miljoenen mensen over de hele wereld afhankelijk van TomTom om slimmer beslissingen te nemen. Bij TomTom is het onze missie om technologie zo eenvoudig mogelijk te houden, zodat iedereen hun doel kan bereiken. Wij hebben intuïtieve navigatieapparatuur gecreëerd, inclusief kaartinformatie, online kaartservices, real-time verkeersinformatie en navigatiesoftware. We maken navigatie-apps, sporthorloges en actiecamera’s die zorgen voor gebruikersgemak voor de consument. Onze belangrijkste zakelijke producten zijn op maat gemaakte inbouwnavigatiesystemen en een fleet-managementsysteem. Dit wordt aangeboden aan wagenparkbeheerders als een online service met geïntegreerde ingebouwde mobiele apparaten. We hebben vier klantgerichte businessunits: Consumer, Telematics, Automotive en Licensing.

Positief

  • Comfortabel
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Makkelijk ik in gebruik

Negatief

-