Beste fietsstoeltje stuurbevestiging van 2017

Beste fietsstoeltje stuurbevestiging 2017

Er zijn twee mogelijkheden om je kind in een fietsstoeltje mee te nemen, voor of achter op de fiets. Een voorzitje is meestal te gebruiken vanaf 9 maanden tot maximaal 3 jaar. Het voordeel is dat je kind gezellig dichtbij zit en dat op je bagagerekje nog fietstassen passen. Als je baby nog te jong is, kun je hem toch meenemen op de fiets door met een framebeugel het fietsstoeltje achterop de fiets te monteren.

Op deze pagina hebben wij de beste fietsstoeltjes met stuurbevestiging van 2017 verzameld. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen fietsstoeltjes met stuurbevestiging in de loop van 2017.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Als beste gekozen - Het fietsstoeltje met stuurbevestiging van 2017- Op basis van ervaringen

Gmg Yepp Min

Beoordeling

Adviesprijs: € 79,-

Gmg Yepp Mini

De GMG Yepp Mini is gemaakt van siliconen rubber. Dit siliconen rubber is zacht materiaal en heeft daarom een comfortabele zitting. Dankzij dit materiaal heeft u geen inlay kussentje meer nodig om zacht te kunnen zitten, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om deze inlay kussentje te wassen of kwijt te raken.

Daarnaast is siliconen rubber ook anti-bacterieel en gemakkelijk schoon te maken. De GMG Yepp Mini wordt gemonteerd aan de stuurbuis van de fiets. De bevestiging van het kinderzitje is snel en gemakkelijk. Dankzij de bijgeleverde Yepp stuurpen adapter (met bevestiging voor windscherm) kunt u dit fietsstoeltje bevestigen op fietsen met verschillende stuurbuisdiktes.

  • Handig in gebruik
  • Fraai design
  • Comfortabel voor mijn kind
  • Moeilijk open te maken sluiting

De overige beste fietsstoeltjes met stuurbevestiging van 2017

2

Polisport Bubbly Mini

Adviesprijs: 44,99

3

Bobike Mini Exclusive

Adviesprijs: 64,95

4

Bobike Mini One

Adviesprijs: € 95,95

5

Polisport Bubbly Mini

Adviesprijs: € 77,99

6

Bobike Mini Classic

Adviesprijs: € 59,00

7

Hollandia Bilby

Adviesprijs: 39,99

8

GMG Yepp Mini

Adviesprijs: € 70,99

9

Urban iKi Front

Adviesprijs: 49,00

10

Qibbel ToGo

Adviesprijs: € 77,99

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een fietsstoeltje met stuurbevestiging moet je rekening houden met de lengte van jouw kind. Je wilt natuurlijk wel dat jouw kind comfortabel in het fietsstoeltje zit. Let er ook op dat je de gebruiksaanwijzing van het fietsstoeltje met stuurbevestiging begrijpt en dat je deze goed monteert. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat wil je natuurlijk niet met je kind voorop.