Beste fietsstoeltje bagagedrager van 2017
Laatste update: June

Beste fietsstoeltje achter 2024

Er zijn twee mogelijkheden om je kind in een fietsstoeltje mee te nemen, voor of achter op de fiets. Eén daarvan is het achterzitje. De meeste achterzitjes zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot maximaal 10 jaar oud. Een achterzitje is ruimer en je fiets stuurt lichter. Als je baby nog te jong is, kun je hem toch meenemen op de fiets door met een framebeugel het autostoeltje achterop de fiets te monteren.

Op deze pagina hebben wij de beste fietsstoeltje achter van 2024 en een verwijzing naar het goedkoopste fietsstoeltje bagagedragers geplaatst. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen fietszitjes voor de bagagedragers in 2024.

Polisport Bubbly Maxi

Adviesprijs: € 47,65

Winnaar:

Beste fietsstoeltje achter 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Dit Polisport Bubbly Maxi Achterzitje is gemakkelijk te bevestigen dankzij de handige meegeleverde drager bevestiging. Het achterzitje is speciaal ontworpen voor montage op de achterdrager of voor aan het frame. En dat kan bij elke fiets, van stadsfiets tot mountainbike. De slanke veilige kuipvorm van het achterzitje biedt voldoende ruimte. De Bubbly Maxi is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Ga jij graag op stap met de fiets? Als ouder neem jij je kind dan graag mee op een veilige en comfortabele manier. Het Portugese Polisport produceert al meer dan 30 jaar fietsstoeltjes en accessoires. Welke leeftijd je kind ook heeft, Polisport heeft een fietszitje waar jij je kind veilig in kan vervoeren. Alle zitjes zijn gemaakt van stevig PVC en gemakkelijk op iedere fiets te bevestigen. Naast fietszitjes biedt het assortiment ook windschermpjes, framebevestigers, helmen en veiligheidsriempjes. Alle producten zijn uitgevoerd in diverse designs en kleuren waardoor er zeker een zitje is dat past bij jouw fiets. Bijpassende helmen of veiligheidsriempjes behoren ook tot de mogelijkheden. Met Polisport kies je voor optimale veiligheid en comfort. Neem je kind mee op ontdekkingstocht en laat zien wat de wereld te bieden heeft.

Positief

  • Comfortabel
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Makkelijk ik in gebruik

Negatief

  • Plastic oogt goedkoop

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een fietsstoeltje om achter op je bagagedrager te plaatsen moet je rekening houden met de lengte van jouw kind. Als jouw kind al lange benen heeft is een fietsstoeltje niet geschikt. Zorg er ook voor dat je precies weet hoe je fietsstoeltje werkt en hoe je die monteert. Je wilt natuurlijk geen ongelukken onderweg hebben met je kind.