beste-elektrische-tandenborstel

Beste elektrische tandenborstel van 2017

Een elektrische tandenborstel biedt ten opzichte van een handtandenborstel vele voordelen. Je verwijdert er bijvoorbeeld meer dan twee keer zoveel tandplak mee. Een ander voordeel van een elektrische tandenborstel is dat je de moeilijk bereikbare plekken beter kan bereiken. De elektrische tandenborstel maakt precies de juiste poetsbeweging. Tandvleesontstekingen en gaatjes zijn hiermee voorgoed verleden tijd.

Op deze pagina hebben wij de beste elektrische tandenborstels van 2017 verzameld. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen elektrsiche tandenborstels in de loop van 2017.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Beoordeeld door gebruikers - De elektrische tandenborstel van 2017 - Beste keus

Oral-B-Prop-Crossactic-2000

Beoordeling

Adviesprijs: € 65,80

Oral B Pro Crossaction 2000 Pack Promo

Superieure 3D-reinigingsactie veegt tussen de tanden, trilt en pulseert om zo meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Oplaadbare elektrische tandenborstel met 2 poetsstanden.

De Oral B Crossaction opzetborstel is een van de premium opzetborstels van Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De vorm van de kop van de Oral-B Crossaction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen die de tand optimaal bereiken. De unieke borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak en reinigen je mond beter dan een gewone manuele tandenborstel

  • Goede poetskwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Lange autonomie
  • Geen

De overige beste elektrische tandenborstels van 2017

2

Oral B Frozen Pack

Adviesprijs:  32,95

3

Oral-B Vitality 3D-White Deluxe Edition Elektrische Tandenborstel

Adviesprijs:  26,95

4

Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8923/34

Adviesprijs: € 149,-

5

Oral-B PRO 700 3DWhite - Elektrische Tandenborstel

Adviesprijs: € 43,99

6

Braun Oral-B WaterJet monddouche + PRO 700

Adviesprijs: € 96,-

7

Oral-B Pro 2000 CrossAction

Adviesprijs: 95,75

8

Oral-B Vitality + 10 Extra Opzetborstel

Adviesprijs: € 39,99

9

Oral-B Pro 600 Cross Action

Adviesprijs: 69,99

10

Brush+

Adviesprijs: € 24,95

Waar moet je op letten?

Ben je van plan een elektrische tandenborstel te kopen? Bedenk dan welke poetsbeweging je voorkeur heeft. De meeste elektrische tandenborstels maken een roterende beweging. Andere tandenborstels pulseren daarnaast. Er bestaan ook tandenborstels waarbij de borstel opgedeeld is in een aantal zones. Elke zone van zo'n borstel beweegt dan afzonderlijk van de andere zones.