elektrische kolf
Laatste update: June

Beste elektrische borstkolf 2024

Welke elektrische borstkolf het beste bij jou past is natuurlijk persoonlijk. Maar het staat vast dat kolven met een elektrische kolf veel sneller gaat en minder moeite kost. En als je weinig tijd hebt of een voorraad melk aan moet leggen is kiezen voor een dubbele elektrische borstkolf het slimst.

Op deze pagina hebben wij de beste borstkolven van 2024 verzameld alsook een verwijzing naar de goedkoopste borstkolf van 2024. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen modellen borstkolven in de loop van 2024.

Medela Swing Maxi - Dubbele borstkolf

Adviesprijs: € 259,-

Winnaar:

Beste elektrische borstkolf 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Een elektrische borstkolf die zich perfect aan het dagelijkse leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. Ideaal voor incidenteel of regelmatig gebruik. Handig, trendy en stil. Doordat het een dubbelzijdige borstkolf is ben je een keer zo snel klaar. Met 2-Phase Expression® Ideaal voor thuis en onderweg. Loopt op lichtnet of batterij. Een natuurlijk zuigritme van je baby is het beste voor de moeder. 2-Phase Expression (2-Fase Kolven) is de nieuwe standaard voor ongeëvenaarde natuurlijkheid, comfort en efficiency voor borstkolven. Voelt aantoonbaar net zo aan als je baby. Geeft aantoonbaar meer melk in kortere tijd. Aantoonbaar snellere toeschietreflex en snellere melkstroom!

Medela is in 1961 opgericht door Olle Larsson. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland. Onder leiding van Michael, de zoon van Olle Larsson, is Medela een wereldspeler geworden op het vlak van borstvoedingsproducten en medische vacuümtechnologie dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en aandacht voor de behoeften van de klant.

Positief

  • Handig in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Duurzaam
  • Klein
  • Overal te gebruiken
  • Redelijke prijs

Negatief

Maakt behoorlijk veel geluid