Beste e-reader met wifi 2017
Laatste update: June

Beste e-reader met wifi 2024

Een E-reader die verbinding kan maken met wifi leent zich voor vele doeleinden. Ze hebben een internet browser waarmee je webpagina's kunt raadplegen. Ook is wifi erg handig om zonder computer boeken op je E-reader te zetten. Overal waar draadloos internet is kun je boeken downloaden. Zo kun je direct lezen!

Op deze pagina hebben wij de beste E-reader met wifi van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste E-reader met wifi. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen E-readers met wifi in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Pocketbook InkPad 2 mist grey

Adviesprijs: € 236,80

Winnaar:

Beste e-reader met wifi 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De PocketBook InkPad 2 is een premium e-reader met een 8 inch E Ink scherm met achtergrondverlichting. De PocketBook InkPad 2 heeft vele eigenschappen van de InkPad 1 overgenomen, die gewaardeerd werden door klanten in 35 landen.

De InkPad 2 is in vele opzichten verbeterd, waaronder het ontwerp, ergonomische knoppen en het gewicht. Het apparaat beschikt over een wifi-aansluiting en een opslagcapaciteit van 8 GB. De aansluiting is een micro-usb.

PocketBook is de op vier na grootste fabrikant van premium elektronische leesapparatuur gebaseerd op E Ink-technologie ("elektronisch papier") en multimedia-readers en tablets op basis van Android.
De PocketBook Company werd opgericht in 2007 met het hoofdkantoor in Lugano (Zwitserland). Vandaag de dag worden de producten verkocht in 27 landen.
PocketBooks gelijkgestemd team van experts creëert exclusieve producten met de beste kwaliteit, streeft naar uitnemendheid op alle gebieden en anticipeert op alle mogelijke wensen van de moderne lezer.

Positief

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi scherm

Negatief

  • Verlichting niet perfect gelijkmatig