Beste e-reader met aanraakscherm 2017
Laatste update: June

Beste e-reader met aanraakscherm 2024

Lees met behulp van een e-reader met aanraakscherm al je favoriete boeken waar je ook bent. Met deze e-reader is het mogelijk om, naast te bladeren via de bladerknoppen, ook via een swipe op het scherm naar de volgende bladzijde van je elektronische boek heen te gaan. Een opgeladen accu van een e-reader gaat gemiddeld 1 tot 2 maanden mee. Dit is veel langer dan smartphone of tablet.

Op deze pagina hebben wij de beste e-reader met aanraakscherm van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste e-reader met aanraakscherm. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen e-readers met aanraakscherm in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

kobo-aura-hd-refurbished-e-reader

Adviesprijs: € 119,95

Winnaar:

Beste e-reader met touchscreen 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

Lees uw favoriete boeken waar u ook bent, met de compacte ICARUS Illumina. Het scherpe, hoog contrast 6" E-Ink Carta touch screen beschikt over ingebouwde verlichting. Hiermee kunt u dag en nacht comfortabel lezen. De Illumina heeft een zogenaamd "flat design' ontwerp. De voorzijde van het apparaat is daardoor compleet plat.

De Illumina biedt ondersteuning voor alle relevante e-book formaten en ondersteunt zelfs boeken van gesloten eco-systemen als Kindle of Kobo. U bent dus nooit aan één aanbieder van ebooks gebonden. Ook ebook apps van de bibliotheek of ebook abonnementsdiensten als Skoobe, Bliyoo, Mofibo en anderen worden ondersteund.

Uitstekende e-readers kun je vinden bij Icarus. Dit merk heeft een mooi assortiment aan niet alleen mooie, maar ook betaalbare e-readers. Zo heeft het merk een e-reader met front light. Op die manier kun je ook in het donker in bed of op de camping van je e-books genieten. Dankzij het speciale scherm lijkt elke pagina van jouw e-book wel echt op papier gedrukt. Dit leest rustiger en geeft je een fijne leeservaring. De e-readers van Icarus worden geleverd met een aantal apps om direct aan de slag te gaan. Je kunt ook zelf apps installeren en zo je e-reader helemaal afstemmen op jouw wensen. Vanaf nu kun je een complete boekenkast meenemen in je tas met de e-reader van Icarus.

Positief

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Negatief

-