Beste dames hardloophorloge 2017
Laatste update: June

Beste dames hardloophorloge 2024

Met een hardloophorloge heb je alles bij je wat je nodig hebt als je gaat hardlopen. Een hardloophorloge bevat verschillende handige functies voor bij het hardlopen zoals: GPS-tracking, hartslagmeter, muziekopslag en verschillende trainingsvormen zoals o.a. intervaltraining. Bij deze trainingsvorm kun je je snelheid en conditie verbeteren met aangepaste sessies die afwisselen tussen beweging en rusten.

Op deze pagina hebben wij het beste dames hardloophorloge van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar het goedkoopste dames hardloophorloge. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen dames hardloophorloges in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Garmin Forerunner 920XT

Adviesprijs: € 321,-

Winnaar:

Beste dames hardloophorloge 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De Forerunner 920XT biedt allerlei professionele trainingsfuncties in een slank horloge dat ook geschikt is voor wetsuits en dat circa 15 procent lichter is dan zijn voorganger, de Forerunner 910XT.

Het toestel beschikt over een kleurenscherm met hoge resolutie, een flexibele band met sluiting en een horlogemodus, zodat je het de hele dag kunt dragen. De functie voor activiteiten volgen meet de hele dag jouw stappen, slaap en verbrande calorieën, waardoor je een completer beeld krijgt van je dagelijkse activiteit.

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken wij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Door ons bedrijfsmodel met "verticale integratie" houden we alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor we een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Onze gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van onze klanten veraangenamen.

Garmin telt meer dan 11.400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Positief

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Tijd is duidelijk te lezen

Negatief

-