Beste bovenfrees 2017
Laatste update: May

Beste bovenfrees 2024

Een bovenfrees is een breed inzetbare machine. Ze worden onder andere gebruikt voor het frezen van sleuven, profielranden en exact groeven. Verschillende materialen kunnen met optimale comfort en precisie bewerkt worden. Door het lichte gewicht en de ergonomische handgrepen is een bovenfrees makkelijk te bedienen. Met deze machine kun je urenlang achter elkaar doorwerken zonder moe te worden!

Op deze pagina hebben wij de beste bovenfrees van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste bovenfrees. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen bovenfrezen in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Bosch POF 1200 AE Bovenfrees

Adviesprijs: € 99,99

Winnaar:

Beste bovenfrees 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De Bosch POF 1200 AE bovenfrees is een krachtige precieze bovenfrees om creatief te werken met hout. De Bosch bovenfrees is geschikt voor het met vaste steun frezen van groeven, randen, profielen en langgaten in hout, kunststof en lichte bouwmaterialen en voor het kopieerfrezen.

Er kan makkelijk en snel gewisseld worden van frees door de geïntegreerde spilvergrendeling. Ook maakt het Bosch SDS-systeem het eenvoudig om de kopieerhuls zonder gereedschap te plaatsen. De krachtige 1200 Watt motor zorgt er voor dat het apparaat veeleisende werkzaamheden kan uitvoeren in alle houtsoorten.

Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan honderd nieuwigheden op de markt.

Positief

  • Robuust
  • Gebruiksvriendelijk
  • Fraai design

Negatief

  • Maakt veel lawaai