Beste-accu-klopboormachine-2017
Laatste update: May

Beste accu klopboormachine 2024

Het voordeel van een accu klopboormachine is dat hij een accu heeft en je geen rekening hoeft te houden met stopcontacten. In tegenstelling tot een gewone accuboormachine kan je toch boren in steen en beton. Het nadeel is dat een accu klopboormachine nooit zoveel kracht zal hebben als een klopboormachine met snoer. Let bij de aanschaf van een accu klopboormachine op het aantal volt van de accu en op de amperage.

Op deze pagina hebben wij de beste accu klopboormachine van 2024 uitgelicht en daarnaast hebben we een verwijzing geplaatst naar de goedkoopste accu klopboormachine. Met regelmaat updaten wij deze pagina op basis van nieuwe tevredenheidsonderzoeken, reviews en eventueel nieuw te verschijnen accu klopboormachines in de loop van 2024.

* 100% objectief: wij baseren ons op reviews, onderzoeken en verkoopaantallen.

Skil-2532-AB-Accu-Klopboormachine-18V

Adviesprijs: € 180,-

Winnaar:

Beste accu klopboormachine 2024

Op basis van onafhankelijke reviews, ervaringen en verkoopcijfers.
Beoordeling 8.5 out of 10 stars

De accu (klop)boormachine van Skil, een licht en compact design om snel te schroeven en te boren met een krachtige 18 Volt Lithium-Ion accu. Deze accu technologie heeft de volgende voordelen: geen geheugeneffect, geen zelfontlading en altijd klaar voor gebruik. De accuboormachine beschikt over een klopboorfunctie om in metselwerk te boren. Daarnaast wordt er een 1-uur-snellader meegeleverd en een 2e accu.

Naast de klopboor functie heeft de accuboormachine een auto-lock om snel en makkelijk van accessoires te wisselen. Verder heeft de accu klopboormachine een geïntegreerde lamp en een softgrip handgreep voor optimale grip en comfort.

Skil heeft in meer dan 90 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Een reputatie die is gebaseerd op de verkoop van meer dan 130 miljoen gereedschappen, talrijke onderscheidingen in onafhankelijke (consumenten)testen en vele uitvindingen en octrooien.

In 1923 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf Skilsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.

Skil weet beter dan wie ook dat het voor doe-het-zelf-klussen het belangrijkste is om deze eenvoudig en snel te klaren. En de taak van elektrische gereedschappen is om de klus eenvoudiger, en niet moeilijker en lastiger te maken. Naast dit alles heeft Skil zich altijd gericht op de ontwikkeling van intelligente producten die betaalbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Een filosofie die van Skil een van 's werelds meest toonaangevende merken elektrisch gereedschap heeft gemaakt.

Positief

  • Algehele bruikbaarheid
  • Gebruikstijd accu
  • Fraai design

Negatief

-